"A holokauszt csak mítosz"

Hibaüzenet

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 517 sor).
  • Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 193 sor).
"Csak akkor ismerek el valamit valóságnak, ha meg vagyok gyõzõdve arról" - közölte az elnök Der Spiegel német hetilappal arra a kérdésre válaszolva, hogy továbbra is "mítosznak" tartja-e a holokausztot, amely hatmillió zsidó áldozatot követelt.

Szerinte a holokauszt témáját "egy pártatlan csoportnak" kellene feldolgoznia. A Der Spiegel legújabb számában megjelent interjúban Ahmadinezsád azt is mondta, hogy "amennyiben a holokauszt megtörtént, Európának kell a következtetéseket levonnia, az árat nem Palesztinával kell megfizettetni." Ahmadenizsád az interjú egyik helyén azt közölte, hogy amennyiben a holokauszt nem történt meg "a zsidóknak vissza kell térniük oda, ahonnan jöttek." Egy másik helyen úgy nyilatkozott, hogy "amennyiben volt holokauszt, Izraelnek Európában kell elterülnie, s nem Palesztinában."

Ahmadenizsád igazságtalannak tartja azt a rendszert, amelyben úgymond néhány ország rá akarja erõltetni akaratát a világ többi részére. "Van néhány ország, amelyek rendelkeznek mind nukleáris energiával, mint nukleáris fegyverrel. Nukleáris fegyvereikkel más népeket fenyegetnek. Éppen ezek a hatalmak mondják: aggódnak amiatt, hogy Irán letér a békés felhasználás útjáról" - közölte az elnök.

Forrás: ma.hu

Hozzászólások