Az iskolában vett elégtételt a család a nyolcadikos fiún

Hibaüzenet

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 517 sor).
  • Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 193 sor).

Hétfőn egy öt fős társaság bement a Neumann János Általános iskolába és ott az egyik nyolcadikos diákot többször pofon ütötték. Úgy tudjuk, a bántalmazás csak akkor ért véget, amikor az iskola tanárai megjelentek, akit véget vetettek a csete-paténak.

Információink szerint az érintett diák korábban többször megjegyzéseket tett egyik társa származására, akinek szülei és testvérei később betértek az intézménybe és agresszív módon próbáltak elégtételt venni.

Az esetről megkérdeztük a rendőrséget, a következő közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe:

Feljelentés alapján a Szombathelyi Rendőrkapitányság eljárást folytat feltehetően három felnőtt és két gyermekkorú személy ellen, akik szeptember 27-én a déli órákban az egyik szombathelyi általános iskola épületében tettleg bántalmaztak egy, az iskolában tanuló, nyolcadik osztályos fiút. A bántalmazásnak a helyszínre siető pedagógusok vetettek véget. Az ügyben csoportos garázdaság és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás - írja közleményében dr. Kazmar Enikő,  a Vas megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Csapó Erzsébet, az iskola igazgatónője megkeresésünkre annyit mondott, a hétfői események azóta teljesen elcsitultak, szeretnék lezárni az esetet. Az iskolában tanuló mintegy ötszáz diák nyugalma érdekében nem szeretné, hogy újra "ügy" legyen belőle, ezért nem kívánta kommentálni a történteket.

(vasnepe.hu)

Hozzászólások