"Internetnáci"

Hibaüzenet

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 517 sor).
  • Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 193 sor).

Manapság, mikor az Internet korát éljük, azt tapasztaljuk, hogy napról napra emberek ezrei váltják meg a világot különböző közösségi oldalakon. Ez mind szép és jó, hogy bejegyzéseket, képeket, állapotokat osztanak meg, töltenek fel és „lájkolják"(„szép magyar szó"!), de ez mind csak pótcselekvés, az igazi harcot nem itt fogjuk megnyerni.

Nem azt állítjuk, hogy ezek rossz dolgok, hanem arra akarunk rávilágítani, hogy a tenni akaráshoz sokkal többre van szükség. A legnépszerűbb közösségi oldalon annyi hungarista "szervezet" van ma, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.

Nyilvánvalóan hasznos propaganda a Facebook, mivel milliók vannak fent, de az átlagembernél, a hazáért való harc kimerül a megosztásokban, és a hozzászólásokban. Nem beszélve arról az ideológiai zűrzavarról, amit egyes „hungarista szervezetek" képviselnek.

Sajnálatos módon az ne nevezze magát hungaristának, sem egyénileg, sem szervezetileg, aki olyat állít, hogy a Szíriuszról jöttünk, a magyar a világ ősnépe, tőlünk tanult meg mindent az emberiség, mert ez nem más, mint sovinizmus, és egyen értékű a kiválasztott nép felsőbbrendűségével.

A másik nagy problémakör az úgynevezett „fotelmagyarkodás". Egyes emberek kiélik magukat abban, és csak abban, hogy naponta videókat és fényképeket osztanak meg különböző magyar érdekű témában, a nemzeti radikális háziasszony Árpád-sávos tortájától kezdve a nemzetiszocializmus hőskoráig bezárólag.

Nem azzal van a baj, hogy ez az „internetnáci" jelenség terjed, hanem azzal, hogy nem szándékoznak csatlakozni, általában a kényelem miatt, olyan szervezethez, közösséghez, amely következetes módon a nemzetiszocializmust, hungarizmust képviseli.

Magyar testvéreim! Nem a fotelben ülve, klaviatúrát nyomkodva fogjuk győzelemre vinni a zászlót, hanem a való életben, közösségekhez csatlakozva, egységben!

Kitartás!

Karra - Kitartás.hu

Hozzászólások