A PHM közleménye

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

A Pax Hungarica Mozgalom vezetőségének közleménye a média képviselői számára:

Az elmúlt napokban Önöknek köszönhetően olyan országos figyelem irányult mozgalmunkra, amelyet egyébként csak temérdek pénz és hirdetés árán tudtunk volna kiváltani. Mozgalmunk kizárólag a tisztességes magyar emberek támogatásával kívánja megvalósítani céljait, nem állnak mögöttünk láthatatlan gazdasági hatalmasságok, ezért ezúton is köszönjük az ingyen reklámot.

Mindazonáltal nem ért minket váratlanul az a gyűlölet és rosszindulat, amelyet az Adolf Hitler emlékére szervezendő pécsi emléktúránk miatt tapasztaltunk. Önök és a rendszer urai tiltakoznak és szitkozódnak az ellen, hogy magyarok emlékezzenek a német történelem egyik legnagyobb alakjára. Egy olyan embert gyűlölnek, aki harcba vezette nemzetét a világhódító zsidó törekvések és a világtörténelem legaljasabb, legembertelenebb eszméje, a bolsevizmus ellen. Ezt az embert hamis, dogmákká emelt történelmi tévhitek miatt gyűlölik, ugyanakkor szó nélkül tűrik, hogy olyan embereknek, akik semmit sem tettek nemzetünkért, vagy kifejezetten az ellenségeink voltak, emléket állíthassanak fővárosunkban vagy szerte az országban. Javasoljuk, hogy mielőtt Adolf Hitler nevét a szájukra veszik, ítéljék el az elmúlt napokban tapasztalt hevességgel a budapesti Churchill szobrot, tiltakozzanak a hazánkat megszálló szovjet hordák emlékművei ellen, vagy mondjuk az ellen, hogy egyetemeinken idegen szellemiségű és származású oktatók mérgezik ifjúságunk lelkét.

Tisztában vagyunk vele, hogy hazánk mély erkölcsi, gazdasági, társadalmi válsága közepette Önöknek továbbra sem lesz jobb dolguk, mint hogy két holokauszt megemlékezés között a fasizálódó Magyarország miatt siránkozzanak, de megnyugtathatjuk Önöket: azzal, hogy nemzetünk ellenségei helyett a valódi hazafiak ellen ágálnak, kizárólag a mi malmunkra hajtják a vizet. Egyre több magyar testvérünk ismeri fel az igazságot, amelyet Önök évtizedek alatt igyekeztek elkendőzni előlük. Napról napra egyre kevesebben lesznek, mi pedig egyre csak erősödünk.

Üdvözlettel:
a Pax Hungarica Mozgalom vezetősége


Korábban írtuk:

FRISS: A pécsi hungaristákat elengedték a rendőrök a délután folyamán. Gyorsított eljárásban emelnek ellenük vádat garázdaság miatt.

Képeink:

Rendőri intézkedés hungarista bajtársainkkal szemben

Az antifasiszta ellenállás pécsi keménymagja


Korábban írtuk:

A demokrata rezsim készenlétisei nagy erőkkel szálltak ki, hogy begyűjtsék az Adolf Hitler-emléktúra szervezőit és lehetséges résztvevőit a demokrácia, a véleményszabadság és pluralizmus jegyében. A megemlékezést a legméltóbb helyen - a fogdán - folytatják, ezzel is párhuzamot vonva a német nép vezérének 13 hónapos landsbergi fogságával. Sőt, megfenyegették a kihallgatottakat, hogyha a túrát délután meg kívánják tartani (ebből feltételezhető, hogy hamarosan kiengedik őket), előzetes letartóztatásba kerülnek. Jogalap nélkül, természetesen. Mert a rendszer és világnézet, melynek nevében a liberálisok cselekednek, ma is ugyanaz, módszereik sem változtak... Bővebb információk az esetről később várhatók, figyeljék portálunkat!

„Én nem azt panaszolom, hogy a Berlini Rendőrség úriemberei élnek a hatalmukkal ellenünk, hanem csak azt, hogy ők demokratának nevezik magukat, és azt állítják, hogy gondolat- és szólásszabadságot engedélyeznek. Ez abszurdum. Hazug képmutatás, mivel valójában ezek az urak diktátorok." - Goebbels

Kitartás.hu

Kapcsolódó:

Sopronban is megemlékeztek a Führerről

Hozzászólások