„Arról ismerjenek meg benneteket, hogy szeretitek egymást.” - III. PHM Nyári Tábor

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Augusztus 16-a és 19-e között zajlott le a Pax Hungarica Mozgalom III. nyári tábora, ahol az országos tagság jelentős része eleget tudott tenni megjelenési kötelezettségének. A táborvezetés igyekezett kellő egyensúlyt teremteni a fizikai és szellemi képzések között, így a hosszú hétvége alatt naponta több alkalommal is hallgattak előadásokat a bajtársak. Többek között történelmi témákról, a tekintély- és szabadelvű személyiségtípusokról, a reguláris és irreguláris hadseregek közötti különbségekről, propaganda módszerekről és kommunikációról, érvelés-technikákról, de volt térképészet és tájékozódástan, elsősegély oktatás és kötélcsomózási alapok. Mindamellett önvédelmi és erőnléti edzések, küzdősport technikák és alaki foglalkozások. A Táborban pedig a próbaidejüket letöltő hungaristák tették le az esküt, s váltak a PHM teljes jogú tagjaivá. Domokos Endre János, a Mozgalom vezetője a Tábor zárásakor elmondott beszédében egy szentítási idézettel bocsájtotta útjukra a testvéreket:

„Arról ismerjenek meg benneteket, hogy szeretitek egymást."

Korántsem teljes, rövid betekintés képek formájában a Táborról:


Alaki foglalkozás


Küzdősport gyakorlatok


Erőnléti edzés

A tekintély- és szabadelvű embertípusokról

Elsősegély oktatás

Előadás a reguláris és irreguláris hadseregekről

Oszolj!

Kitartás.hu

Hozzászólások