A világ Adolf Hitler nélkül

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

 

Egy viccesnek szánt, de számunkra, és minden jóérzésű ember számára ízléstelen reklámvideóban egy Mercedes halálra gázolja a gyermek Adolf Hitlert. A 80 másodperces videó beteglelkű készítői nem a Mercedes munkatársai, hanem a ludwigsnurgi filmakadémia diákjai, akiknek a videó elé fel kellett tüntetniük :

„Nem hivatalos reklám - független a Mercedes/Daimler AG cégtől". Kisebbfajta csoda, hogy a Mercedes erre kötelezte a weimari időket idéző „művészeket", szerintük ugyanis a reklám tartalma nem helyénvaló.

A Mercedes olyan intelligens technológiával vértezi fel az autóit, amelyek megelőzik a baleseteket - fel akartuk tenni a kérdést, hogy mi lenne, ha ennek a technológiának lelke lenne - mondta Tobias Haase, a videó rendezője, akinek Lydia Lohse, Jan Mettler és Gun Aydemir társaságában támadt kedve gyalázni a német nép halhatatlan vezérét.


Adolf Hitler egy Mercedesben, 1937-ben - amikor még rend volt Németországban

(independent.co.uk nyomán - Kitartás.hu) 

Hozzászólások