A pénzügyi rendszer hungarista átalakításáról

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Tankok helyett bankok. Ugye mindenki ismeri a mondást? Igen, „Isten ajándékai" rájöttek, a nyílt erőszak nem vezet eredményre a leigázni kívánt népeknél. Dacot, nemzeti ellenállást vált ki. Ezért is módosítottak gyarmatosítási stratégiájukon. A „szép új" világ a fogyasztásról szól, amihez a „nemzetbarát" bankok nyújtanak mindenkinek könnyen elérhető segítséget. A nyáj pedig önként vonul a karámba. Ezért is lesz az egyik első dolog a pénzügyi rendszer gyökeres megreformálása.

Napjainkban szinte nincs magyar család, amelyik ne fizetne valamilyen kölcsöntörlesztést. Családok nyögnek a hitel terhe alatt évtizedekig, vagy mennek szét, mivel minden erejüket, energiájukat egy-egy lakás vagy autó végleges birtokbavételébe ölik évtizedeken át. Tízezrek vállalnak azért csupán egy gyermeket, hogy az áhított anyagiak meglegyenek. Dehát pontosan ez is a cél. Fogyjatok, de fogyasszatok, rabszolgák!

Mindegy, hogy „magyar, holland, osztrák... stb." banknak tartozik-e a magyar, hisz a tulajdonosok mind-mind ugyanazon faj képviselői. Könnyűszerrel uralkodnak rajtunk, hisz melyik anyuka vagy apuka mer ellentmondani a munkahelyén bármilyen megaláztatásnak, ha tudja, amennyiben kirúgják érte, elveszti mindenét. Ami igazából nem is az övé, mert mire az övé lesz, gyakorlatilag öregasszony vagy öregember lesz belőle.

Persze, vannak vélemények, hogy miért vett fel kölcsönt az, aki nem bírja fizetni. De: egyrészt változhatnak élethelyzetek, másrészt a tömegek félrevezethetősége - főleg szép ígéretekkel - nem olyan nehéz dolog. Nem az ő  hibájuk, hogy kölcsönnel fizetik a kölcsönt. Nem, az államé!

Nemcsak szavakat puffogtatunk, kész tervekkel rendelkezünk. Amennyiben az Úristen úgy látja, és eljön az újbóli hungarista hatalomátvétel, az egyik legelső dolgunk lesz a pénzügyi rendszer rendbetétele:

- A nemzeti valuta fedezete a nemzet munkája lesz (a forgalomban lévő jószágkészlet és szolgáltatások);

- kétszintű bankrendszer létrehozása, amely a Jegybankból és a megyei Takarékbiztosító Szövetkezetekből áll (a helyi megtakarításokat, tb-járulékokat, élet és vagyonbiztosításokat kezelik, s az így keletkező tőkét helyi vállalkozóknak, gazdálkodóknak helyezik ki, törvényileg maximalizált - legfeljebb 2-4%-os - kamat mellett);

- természetesen a Jegybankon és a Takarékbiztosító Szövetkezeteken kívül az országban más bank vagy biztosító nem működhet;

- a tőzsdét mint a zsidó manipuláció egyik legfőbb eszközét, azonnal bezárjuk;

 - az ár- és bérszínvonalat államilag fogjuk meghatározni;

 - az adórendszert egyszerűsítjük, átláthatóvá tesszük, ez magával hozza a valódi közteherviselést.

Tűrhetelen, hogy egyes népek pénzügyeit  a „kiválasztott nép" tagjai irányítsák. Minden nemzetnek joga és kötelessége, hogy saját jóléte érdekében ezt szabályozza. Ennek megfelelően az eljövendő hungarista államban a Kárpát-Duna Nagyhaza népeinek érdeke lesz az első, és nem Izrael fiaié!

Úgy legyen!

Kiss Gyula - Kitartás.hu

Hozzászólások