Brutális, cigányok által elkövetett támadás Pomázon!

Tegnap, kevéssel hajnali 3 óra előtt Pomázon, a Dózsa György úti megállóban két fiatal cigány megtámadott és megvert egy magyar fiatalembert. Az áldozat egy ismerősénél járt, onnan indult a buszmegállóba, hogy a 02:59-kor Pomázra érkező éjszakai buszt még nyugodtan elérje, amivel hazament volna Budapestre. Egy ismerősüknél az egyik barátjukat búcsúztatták, aki külföldre megy dolgozni, mivel itthon – őslakosként, a saját hazájában - már nem képes boldogulni.

A megtámadott fiatalember nem kistermetű, próbált védekezni, de - mint tudjuk - cigány túlerő nélkül sose támad. Ok nélkül igen… Pontosabban „okkal”, mert náluk az erőszak öncélú. Ez a normális kultúrákban élők számára felfoghatatlan, a megértésük határán kívül eső viselkedési forma. Ám a cigányok úgynevezett eltérő kultúrájúak, mindig is azok voltak, és a jövőt illetően se legyenek illúzióink.

A fiatalember kezén zúzódások lettek, amelyikkel megpróbált védekezni, eltört az orrcsontja, egy fogából letört egy darab, s a teljes jobb arca komolyan zúzódott, a szája ferdén áll. A jobb szeme pedig úgy be van dagadva, hogy alig lát. Kisebb agyrázkódást kapott, valamint a hátán is sérült, mert az ütésektől a földre került, ahol megrugdosták.

A támadás után a két cigány egy Budapest irányába eső kis utcába szaladt el. A percek múlva megérkező busz vezetője hívta ki a mentőt és a rendőrséget. Az áldozat lakásán délelőtt járt egy szentendrei nyomozó, aki adatokat vett fel, majd közölte, hogy egy, a pomázi cigányokat jól ismerő kollégája kapja meg az ügyet. Az a gyanúm, hogy a forró nyom, az mindenesetre kihűlt, holott a támadás után percek múlva már értesítették a hatóságokat.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az áldozat valamelyest emlékszik a támadóira, így van két személyleírás. Az egyik támadó legalább olyan 190 cm magas és elég jó húsban lévő, az életkora 20-25 év. Sötétebb, kék árnyalatú ruhája volt alul és felül egyaránt, lehetett farmer vagy sportruházat is. A másik 16-18 év körüli, talán 170 centi magas, arányos testalkatú. Fehér, rövid ujjú pólót viselt, a kezében meg egy kardigánt vagy pulóvert tartott. Ez is valami, ezen már el lehet indulni.

Az eset megdöbbentő és felháborító, ugyanakkor – és ezt nehogy valaki félreértse - mindennapos, szokványos. Már régóta azzá vált. Főleg az elmúlt két - két és fél évtizedben, amióta a cigányok a segélyen kívül a gyarmatosítóinktól mintegy hallgatólagosan (olykor nyíltan) felhatalmazást, biztatást kapnak alantas, embertől idegen viselkedésük, hajlamuk kiélésére. Ők a biológiai fegyver, a bunkósbot ellenünk, az őslakosság ellen. Ráadásul a mi pénzünkből!

Vérlázító! Meddig tűrjük még, mikor parancsolunk megálljt ennek a burkolt-nyílt terrornak? Ezt csak nagyon radikális lépésekkel lehet megoldani, semmiféle statisztika írása, ilyen meg olyan program, felzárkóztatás (ezeket? hova?) csak kidobott pénz, elfecsérelt idő.

Az egyetlen megoldás: a hungarizmus! A rend rendszere, ahol a naplopók, erőszakos, fejlődni nem akaró és nem is tudó emberek elkülöníttetnek a társadalomtól, amely számára munkát végeznek!  Ez nem embertelen és diktatórikus gondolat, ez a tisztességes, rendet akaró és tartó társadalom létezésének egyetlen módja!

Elég volt a cigánybűnözésből, a félelemből! Elég volt abból, hogy azért dolgozzunk, hogy eltartsuk gyarmatosítóinkat és a maguk előtt hol pajzsként, hol szuronyként ellenünk felhasznált cigányságot!

Ismétlem: az egyetlen megoldás, járható út: a hungarizmus!

Naményi András – Kitartás.hu

Hozzászólások