Egy hungarista nyílt levele

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Barátom, ismerősöm, honfitársam! Te, magyar munkás, ki reggel a hajnallal kélsz, s estével fekszel! Hozzád szólok, magyar paraszt, ki munkádnak csak verejtékét, de értelmét és hasznát nem sokszor látod!

Tegyétek most félre a gondokat, rakjátok félre a számlák tengerét, és figyeljetek rám.

Nem akarlak megijeszteni, de elmondok neked valamit. Ne hőkölj hátra, ne rémüldözz: én hungarista vagyok. Tudom, ijesztően hangzik. Én vagyok a mumus, akitől rettegsz. Mert állítólag én a te ellenséged vagyok. Ezt hazudják neked nemcsak a sajtócikkekben, nemcsak az interneten, nemcsak a televízióban és a rádióban. Minden tankönyvben ezt tanulják gyermekeid, s Te magad is ezt tanultad, ezt hazudták Neked annak érdekében, hogy ne lásd meg, ki áll melletted. Hogy megrettenj, hogy elijesszen a szó: nemzeti szocialista - nemzeti szocializmus. N-Á-C-I.

Mire gondolsz, mikor a náci szót hallod? A "bajszos őrültre", aki ki akarta irtani a zsidóságot, a magyart meg szolganéppé akarta tenni? Ez a mocskos hazugság olyan mértékben mérgezte már meg a fejeket, hogy gyakorlatilag szélmalomharcot vív az, aki szembe mer szállni ezzel a dühöngő hazugsággal. Mert ez a hazugság már számtalan nemzedék vérébe, agyába és zsigereibe beívódott, hogy gyakorlatilag a modern demokrata rendszer alapjává vált. De kérdezem én: milyen rendszer az, amelynek ilyen gyalázatos az alapja? Pontosan olyan, mint amilyenben most Te is élsz, magyar testvérem.

Ez az a rendszer, melyben mindig a közeljövőben bekövetkező társadalmi jólét eljövetelét terjesztő sunyi hazugságok tömkelegével jutnak választási győzelemhez - olykor kétharmadhoz! - a rendszer alapjait elfogadó pártok és azok kiszolgálói. Ez az a rendszer, melyben rád, kisemberre, csupán addig van szükség, míg szavazni rángatnak, s azért, hogy megrészegítve üvölts a másik magyarra, te ilyen vagy, te meg olyan, és neked ezért borzasztóan gyűlölnöd kellene a másik magyart. A parlamentbe jutottak, a 4 évig jól fizető állás birtoklói pedig már a választás másnapján elfelejtik, hogy visszahívhatóságot ígértek, a kisemberek védelmét... Ha vereséget szenvedtek, azt győzelemnek hazudják - és azt mondják, ez a politika, ha nem tetszik, menj el. Mihez kezdhet a kétharmados fölénnyel, egy kialakuló diktatúrával szemben a maradék, a rendszert legitimizáló parlamenti kisebbség? Kiböffenti magát néhányszor, majd asszisztál tovább, csöndben, jó fizetésért és kényelmes székéért a kiakulófélben lévő cionista diktatúrához!

Ez az a rendszer, melyben látástól vakulásig dolgozhatsz, de előre nem juthatsz, magyar testvér! Verejtéked egy idegen testet szolgál, egy piócát, mely a lábadra akaszkodott, de már elszívta minden véredet, s te a fájdalomtól vakon botorkálsz, s keresed a kiutat... De bezártak Téged egy rendszerbe, s magad rettensz meg először a gyógyító kéztől, mely segítő kezet nyújt feléd - a beléd fröcskölt méregtől nem is látod, hogy gyógyítód kezében nemcsak kés (szike!), hanem gyógyszer és kötszer is van, kötszer a bajaidra...

A rendszer a hibás, nem Te, amiért nem tudsz kijönni a fizetésből!

A rendszer a hibás, és nem Te, hogy nem jutsz ötről a hatra!

A rendszer a hibás, hogy országunk morális válságba került!

A rendszer a hibás, hogy kínaiak, négerek, arabok, zsidók és cigányok vígan élnek e honban, de te fuldokolsz a terhektől!

Döntsd el Te, magyar munkás, ki az igazi bűnös! S egyben kérünk Téged, segítsd harcunkat e munkásnyomorító társadalmi berendezkedés ellen! Nem igaz, hogy semmit sem tehetsz: válj harcos hungaristává, képezd magad és állj ki magad és mások jogaiért! Ezt kell tenned, ezt kell tennünk egy valóban szebb jövőért!

Mi, hungaristák, kendőzetlenül kimondjuk az igazságot. Nem vágyunk szalonokba, nem vágyunk elismerésre. Nem vágyunk arra, hogy parlamenti székekben domborítsunk, de nem akarunk Téged becsapni. És azt sem engedjük, hogy továbbra is becsapd magadat. Gyűlölhetsz bennünket, de tudd, mi akkor is melletted állunk.

Egy a célunk veled! Ne hagyd, hogy megtévesszen a rendszer! Igazságos társadalmi berendezkedést, szocializmust akarunk! Amelyben a kisember sem kisemmizett, s ahol a nagykutyákat törvény póráza köti meg!

Nem akarjuk, hogy hazánk idegen erők martaléka legyen, nacionalisták vagyunk! Nem akarunk sem muszlimokat, sem négereket, a többi jövevényről már nem is beszélve!

TARTS VELÜNK!
JÖJJ ÉS LÁSS!

Enkidu

(jobbradikal.blogspot.com)

(2010.november 12.)

 

Hozzászólások