Előadás Tatabányán

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Múlt vasárnap a Pax Hungarixa Mozgalom tatabányai csoportja szervezésében került sor a Prohászka Ottokár Népfőiskola kihelyezett előadására. A téma a hungarizmus eszméje; szellemi, erkölcsi és anyagi alapja volt, egy helyi történész hallgató testvér tolmácsolásában. A hallgatóság főleg fiatalokból állott, de képviseltették magukat az idősebb korosztály tagjai is.  Az előadás után a hallgatóság részéről felmerültek a kereszténységgel, az 1945 előtti mozgalommal és annak tagjaival való jogfolytonossággal, illetve a parlamenti radikális párttal való viszonyunkkal kapcsolatos kérdések is. Reményeink szerint a jövőben még több ilyen előadásra kerül majd sor, ahová előadóként igyekszünk elhívni mozgalmunk vezetőit is!

Kitartás.net
 

Hozzászólások