Tovább alázzák a németeket

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Ugyan egy Németországban élő zsidó pár az „antiszemita megnyilvánulások” elleni küzdelem állomásaként fogalmazta meg Berlin központjában tartott szabadtéri esküvőjüket, csak a vak nem látja, valójában a németek újabb porbatiprásáról van szó.

A két zsidó – Igor és Elina - , az egykori Szovjetunióból emigráltak Berlinbe. A múlt héten tartották provokatív szabadtéri esküvőjüket a Potsdamer Platz-on. Berlin egyik legforgalmasabb terén – ahol naponta hetvenezer ember fordul meg – az évtizedek óta tartó agymosás hatására egy tiltakozó hang sem hangzott fel. (Egy német sem akart meghurcolt antiszemita lenni…) A zsidó szertartáson száz meghívott vett részt.

Bár a közelben van olyan szálloda, amihez zsidó központ is tartozik, még véletlenül sem ott keltek egybe az emigránsok. A provokáció nyilvánvalóságát mi sem bizonyítja jobban, mint a ceremóniát vezető Rabbi Yehudah Teichtal, a berlini Chabad Lubavitch zsidó Oktatási Központ igazgatójának szavai:

„Nem szabad rejtőzködnünk, mint régen, titkolva jellegzetességeinket, vagy kerülve a héber nyelven való beszédet, amint azt Berlin bizonyos részein teszik a zsidók az utcán.

(…)

Válaszunk az antiszemitizmusra növeli a zsidó büszkeséget, kimutatja zsidó sajátosságainkat és függőségünket nagyszerű hagyományaihoz.”

Berlin, 2014. szeptember... Mikor ébredsz, Németország?

Kiss Gyula – Kitartás.net

Hozzászólások