HELYSZÍNVÁLTOZÁS! - Tabudöntő konferencia szombaton

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

FIGYELEM! Konferenciánk szemet szúrt a hatalomnak és talpnyalóinak. Úgy látszik, hogy egyelőre megakadályozni nem, csak megnehezíteni tudják a tabudöntő rendezvény megtartását. "Technikai okok" miatt a rendezvény nem a Csepeli Munkásotthonban kerül megrendezésre.

Az új találkozóhely: Budapest, Nyugati pályaudvar, főbejárat

Időpont: 2014. október 11., 13:30

Az időpont tehát nem, csak a helyszín változott, ahová továbbra is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. A háttérben ellenünk munkálkodóknak pedig üzenjük: bármit is tesznek, akkor sem adjuk fel. Voltunk, vagyunk, leszünk! 

70 éve történt a hungarista hatalomátvétel, ezért egy történelmi emlékkonferenciával tisztelgünk az esemény évfordulóján. Erre az alkalomra válogatott előadókat hívtunk el. 

A rendezvény 14:00-kor indul a megnyitóval, majd az alábbi előadók következnek:

14:15-15:00: Géresi Tamás - Legendák és hazugságok a Hungarista Mozgalomról
15.15-16:00: Schutzbach Csaba - Út a hatalomig
16:15-17:00: Ifj. Tompó László - Hungarizmus és katolicizmus
17:15-18:00: Retkes Tamás - Szálasi és a németek

A konferencián bemutatjuk  A hungarizmus alapjai második kiadását is, így az megvásárolható lesz egyéb kiadványaink és támogatói termékeink mellett.

A részvétel ingyenes, minden magyar testvérünket szeretettel várjuk!

Kitartás.net

Hozzászólások