Újabb baranyai cigány agresszió...

Már többször láthattak az olvasók olyan híreket, amelyek a Baranya-megyében elkövetett cigány agresszióról számoltak be. Nos, a beilleszkedni képtelenek újra megmutatták, hogy minden alkalmat megragadnak arra, hogy az őslakosokat terrorizálják.

A következő eset pénteken történt Villányban, kora este. Egy barátom, a heti kemény munka után (akinek az adójából szintén fizetik a megélhetési bűnözőket), úgy gondolta, betér egy borozóba kicsit lazítani, meginni egy pohár italt. Amikor betért, már két jókötésű cigány férfi mulatozott a bárban, láthatóan ittas állapotban. A fiatalember rendelt egy italt, és helyet foglalt, beszédbe elegyedve egy hölgy ismerősével. A kultúratúltengéstől szenvedő két cigány elkezdte inzultálni a társalgó párt. Gondolom senki előtt nem ismeretlenek a bevett szövegek, úgy, mint a „mit nézel”, „játszuk le” stb. A folyamatos inzultálást már nem tűrte szó nélkül a zaklatott magyar, és kérte őket, fejezzék be, nem akar verekedést.

Szó, szót követett, majd az egyik cigány támadásba lendült, és italos poharát áldozata arcába csapta, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. Mikor a támadók újra le akartak sújtani, a férfi a nála lévő, boltban kapható gázspry-vel (mivel már a folyamatos atrocitások miatt, csak önvédelmi eszközökkel mer a tisztességes ember az utcára lépni sötétedés után) arcon fújta őket, majd elment a helyszínről, elkerülve a további konfliktust. A cigányok ordítozva fenyegetőztek, hogy „megdöglesz, elvágjuk a torkod”, és bizony rasszista megnyilvánulások is elhangzottak, mint például „büdös paraszt magyar”, „fehér kutya”, stb. De ugye ez ilyenkor nem számít. Bezzeg, ha fordított esetben történt volna, már harsogna a média a gonosz „fasiszták” miatt.

Megdöbbentő? A valóság méginkább: azóta több, mint 10 év telt el, és valószínűleg sok cigány vallotta magát magyarnak a népszámláláson, tehát a helyzet még rosszabb.

Ez az eset csak egy a sok hasonló cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmények közül. És sajnos csak akkor kap nagy médiafigyelmet az ilyen ügy, ha már tragédiába torkollott. Pedig a fenti eset is könnyen végződhetett volna tragikusan. Lehet, legközelebb nem az italos pohárral ütnek, hanem kést rántanak, és szúrnak. Volt már rá nem is egy példa. Be kell látni, hogy ezeket az erőszakos cselekményeket újra és újra cigányok követik el, még ha a híradások gondosan el is rejtik az elkövetők származását. A liberális törvénykezés pedig lovat ad alájuk. Ideje felébredni a kómából és a sarkunkra állni.

Böjthe János - Kitartás.net

Hozzászólások