Bajtársaink helytálltak a római White Rex gálán

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Rómában ismét megrendezték a White Rex elnevezésű küzdősport gálát, ahol megint képviseltette magát a Pax Hungarica Mozgalom is egy kiváló bajtársunk által, aki a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival utazott Rómába. Az alább az MNA miskolci csoportjának beszámolóját olvashatjuk:

Június 17-én délután érkeztünk meg Rómába. A repülőtérre az egyik olasz bajtárs jött ki értünk autóval majd elvitt minket a szállásra. A Casapoundban lettünk elhelyezve, ami az olasz bajtársak főhadiszállásának számít. Miután megérkeztünk kipakoltuk a holminkat, utána pedig elmentünk enni mert már mindenki éhes volt. Étkezés után tettünk egy rövid sétát a környéken. Majd visszamentünk a szállásra, hogy kipihenjük a hosszú út fáradalmait. A szobánkban orosz, német és francia bajtársak is voltak elszállásolva. Velük sokat beszélgettünk. Köztük volt a White Rex egyik orosz vezetője is, aki sokat kérdezgetett a magyarországi helyzetről, valamint a mozgalmunkról érdeklődött.

A második nap városnézéssel telt. Szerencsére a szállásunk a városközpontban volt, ezért szinte az összes műemlék és látványosság 15-20 perc sétára volt. A város szépségét viszont nem lehetett felhőtlenül élvezni, ugyanis mindent elözönlöttek a bevándorlók, fehér embert csak elvétve lehetett látni. Céltalanul bolyonganak, az út szélén ücsörögnek és kéregetnek, vagy próbálják rásózni az emberre a minőségtelen áruikat. Emellett óriási koszt és szemetet hagynak maguk után, a vizelet és ürülék szagról nem is beszélve. De olyannal is találkoztunk, hogy a nyílt utcán szúrták maguknak a kábítószert.

A harmadik napon került sor a mérkőzésekre. Délután az egyik olasz bajtárs autóval elvitt minket a verseny helyszínére. Majd következett a mérlegelés, és a harcosok végső összepárosítása. Az én eredeti ellenfelem sajnos lebetegedett, ezért az egyik csapattársa vállalta a küzdelmet és állt ki helyette, amiért hálás vagyok neki. Körülbelül fél kilenc magasságában kezdődtek el meccsek. Az első körben rögtön egyik bajtársunk mérkőzött egy franciával. Hosszú látványos és kiegyensúlyozott küzdelem volt. Nem sokon múlt a magyar győzelem, de a harmadik menetben a franciának sikerült felül kerekednie és technikai K.O.-val nyerni.

A második mérkőzés az enyém volt. Egy cseh ellenféllel kellett összemérni tudásomat. A kezdésnél elcsattant néhány ütés, rugás, de hamar a földre kerültünk és körülbelül másfél perc birkózás után sikerült karfeszítéssel kopogtatnom. A következő mérkőzésen ismét egyik magyar bajtársunk következett egy olasz ellen. Az olasz földharcban sokkal tapasztaltabb volt, így rövid küzdelem után sikerült is nyernie.

A negyedik magyar bajtársunknak sajnos nem lett ellenfele, ugyan két emberrel is összepárosították, de mindkettő visszalépett. A verseny teljes mértékben bajtársi hangulatban telt. A mérkőzések végeztével visszavittek minket a szállásunkra, ahol bevártuk a többieket majd elmentünk együtt egy közös sétára a Colosseumhoz, ahol átbeszéltük a tapasztalatokat, élményeket. Meglehetősen hangulatos volt az éjszakai, kivilágított emlékmű, kellemes volt az idő, és jókat viccelődtünk külföldi bajtársainkkal.

(a képen látható a PHM zászlója is)

A negyedik napon délelőtt már a hazaútra készülődtünk. Összepakoltunk, elbúcsúztunk a külföldi bajtársainktól, majd elindultunk a repülőtérre. Mindnyájunknak felejthetetlen élmény volt ez a néhány nap. Sok új barátot szereztünk, akiket remélhetőleg viszont látunk az idei Akarat Diadalán. Emellett megfogadtuk, hogy jövőre ismét elmegyünk Rómába és újra a ketrecbe lépünk. A szervezőknek pedig köszönjük a vendéglátást, és hogy részt vehettünk ezen a színvonalas eseményen.

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

J.Á.

MNA Miskolc

(www.magyarnemzetiarcvonal.wordpress.com)

Hozzászólások