Magyar lány fejét csapták a betonnak négerek

Két nappal ezelőtt szombaton Balatonfüreden egy tömegverekedés közepette afrikaiak fejjel a betonnak csapták K. Csilla fitness modellt. A történtek után súlyos testi sértéssel vitték kórházba. Az esetet a hölgy a Facebook profilján is elismerte.

Az incidens egy felkapott balatonfüredi szórakozóhelyen történt az esti órákban. Úgy látszik, már közkedvelt üdülőhelyeinken sem lehetünk biztonságban. Információk szerint két társaság vitája fajult el a tettlegességig - a nőt a betonnak csapó egyént is magába foglaló társaságot 35 afrikai alkotta. A sértett elmondása alapján a fekete támadók Budapesten tanuló orvostanhallgatók voltak.

Láthatjuk, hogy a nyugati világban használatos pozitív diszkrimináció hiába könnyíti meg útjukat a felsőoktatásba, az afrikai mindig afrikai marad. Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy a négerek magas tesztoszteron szintje eredményezheti erős hajlamukat az agresszióra. Ezt az afrikai attribútumot nekünk, európaiaknak kell elszenvednünk. Itt van élő példának - Istennek hála élő! - K. Csilla esete.

Logikailag kikövetkeztetve vegyük már észre: nem csak a bevándorlással van a baj, hanem a közel-keletiek és az afrikaiak brutalitásra való hajlamukkal! A multikulturalizmus bármikor átcsaphat multikonfliktussá, akkor viszont megkérdőjeleződik a fehér ember jövője.

Hány K. Csillának kell még elszenvednie az új világrend eme következményeit?

Az óra ketyeg. Készüljünk!

A Pax Hungarica Mozgalom plakátja (2011-ben készült), mely már hosszú évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet a bevándorlás veszélyeire. Lám, lám, mégis azoknak a sokszor lehülyézett hungaristáknak volt igazuk...

Pados Balázs - Kitartás.net

Hozzászólások