Buzulás mindenütt

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

A liberalizmusnak köszönhetően, szinte minden nap hallunk valamit a pederasztákról. Hol ilyen-olyan jogokat követelnek, vagy éppen szereznek, hol undorító módon reklámozzák magukat. Két kis-hír most róluk, Japánból illetve hazánkból.

Bár a felkelő nap országában szerencsére még nem törvényes a „buziházasság”, az erre vágyók több tokiói kerületben szerezhetnek tanúsítványt, amellyel igazolják „kapcsolatukat”. Sőt, tradicionális japán esküvői szertartáson is „egybe kellhetnek”. Az egykor oly büszke japánok között már vannak, akik pár ezer dollárért a szamuráj hagyományokat is képesek megcsúfolni a pederaszták kedvéért, mivel még szamuráj-esküvő is rendelhető...

Eközben szombaton Magyarországon „Meleg Sportnap” lesz. Mert nekik ez is jár. Ahelyett, hogy meghúznák, nyilvánosan hirdetik magukat. Tizenkét sportágban kívánnak „találkozni” egymással, a jellemzően a BME Sportközpontjában lezajló ocsmány programjukon. Még rózsaszín matricákat is gyűjthetnek a különböző helyszíneken, amiket „Helló! buliba” vagy „szaunázásra” válthatnak be. Nekem speciel jobban tetszett amit nem kellett gyűjteniük:

Egy korábbi írásunkból idéznék lezárásként: „Tudjuk, hogy a »hanyatló Róma« bukásának utolsó periódusa játszódik le szemünk előtt, melynek hátra lehet még akár pár évtizede, de történelmi léptékkel mérve mindenképpen a biztos pusztulás felé halad, pont az ilyen tendenciák miatt. Mert egy ilyen társadalom minden, csak nem életképes olyan kultúrákkal és civilizációkkal szemben, melyek vitalitástól duzzadnak, növekvő demográfiai mutatókkal rendelkeznek. Mert minden összefügg mindennel. Nem állítható, hogy önmagában az, hogy ilyen teret nyert és divat a közvélemény szemében a homoszexualitás, megmagyarázná a magyarság demográfiai hanyatlását, de mindenképpen egyik szimbolikus szeglete ez is. Mert azon túl, hogy a változást mindig magunkon kell elkezdenünk, és nem másokra kell mutogatnunk, tehát családokat kell alapítania a magyaroknak, de jóérzésű ember nem mehet el szó nélkül a buzeránsok ilyen mértékű reklámozása és magamutogatása ellen! Amikor a buzik ellen emeljük fel a szavunkat, valójában a magyar nemzet jövőjéért szólunk!

világháló nyomán – Cs. Vendel – Kitartás.net

Hozzászólások