Az öntudatos férfi ellensége: a liberalizmus!

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Philip Zimbardo a dél-olasz származású, amerikai pszichológus új könyvével hatalmas botrányt kavart az Egyesült Államokban. A kikapcsolt férfi: Hogyan tette tönkre a technológia a férfi nemet? című munka nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a mai tinédzser és húszas generáció drámaian alulteljesít mind tanulmányokban, mind a magánéletben.  

A modern kor, az internetes pornó világa, a számítógépes játékok, és a válások magas száma miatt kialakult apakép hiány zárkózottá, magányossá tette a fiatal fiúkat. Nem ismerkednek, bátortalanok, gátlásosak, bizonytalanok lettek.

A lányokra azonban meglepő módon pont fordítva hatottak az említett társadalmi jelenségek. Zimbardo kijelenti, hogy a gyengébbik nem jobban teljesít a társadalmi kihívásokkal szemben, míg a fiúk, férfiak hátrébb szorultak. Ezek a jelenségek nagyon jól megfigyelhetők, elég ha végig sétálunk az utcán.

A férfiasság halálra van ítélve - a liberális gondolkodók megérezték, hogy a férfiasság legyőzésével tovább gyengíthetik a hagyományos tradíciókat, tovább faraghatják azt a biztos társadalmi fundamentumot, amit a család, és a hit ereje alkot.

A nemzetközi divatcégek ma a legújabb férfi kollekcióikat szinte egytől egyig nőies vonalvezetés mentén prezentálják. Ha azt mondjuk, hogy a nemzetközi baloldal hattyúdala lesz a bevándorlás kezelése és kommunikálása, akkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a liberalizmus ezzel párhuzamosan egyre nagyobb teret nyer.

Az egyik legnagyobb és legerősebb liberális bástyaként működő homoszexuális lobbi, Amerikában gyakorlatilag győzni tudott. A Legfelsőbb Bíróság alkotmányellenesnek minősítette a homoszexuálisok házasságának a tiltására vonatkozó passzusokat. Így a döntés értelmében minden USA tagállamban szabadon házasodhatnak a homoszexuális párok. A liberálisok világszerte örömtáncot jártak, szivárványossá tették közösségi hálós profilképüket, miután napvilágot látott ez a számukra hatalmasnak tartott eredmény.

Csupán számukra eredmény, mert a nemzetközi liberális körök soha nem voltak és nem is lesznek tekintettel a nemzet, a faj, a civilizáció sorsára, őket csupán az önös nemzetromboló érdekek motiválják, illetve az, hogy a saját politikai és gazdasági érdekcsoportjaiknak megfeleljenek - leginkább Izrael népének.

Közben Michael Douglas Oscar díjas színész is aggodalmának adott hangot az Independent hasábjain megjelent interjújában, ahol arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre nőiesebbek, ahogy fogalmazott aszexuális, androgrün jellegűek lettek az évek során az amerikai férfi színészek. Ezért ma már a meghatározó, komoly, úgymond „macsós” szerepekre ausztrál színészeket kell importálnia Hollywoodnak.

Ez a tendencia valóságos."A férfiból nő lett, a nőből meg férfi" - énekelte Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás zenekar elhunyt énekese (Isten nyugosztalja!). És valóban, így történt. Míg a lélekszámot tekintve exponenciálisan növekvő közel-keleti és afrikai migránsok java részt háborúkban és káoszban edzett férfiak, addig a szellemileg legyilkolt európai férfinak se esze, se izma - egyszerűen fogalmazva. A sorkötelezettség eltűnésével, a hagyományos értékek direkt felszámolásával, a férfias jellem száműzésével gyakorlatilag nincs öntudatos férfi kéz által alkotott védelme Európának. Ami van, elenyésző. Lassan eljutunk oda, hogy a nőnek kell megkérnie a férfi kezét. Legalábbis, a folyamat ezt mutatja. 

Ez egy káosz, ami itt uralkodik Európában. A modern feminista gondolkodók, az LMBTQ-lobbi, továbbá liberális és zsidó szervezetek mind-mind azon munkálkodnak, hogy eltöröljék a hagyományos értékrendet, ezzel Európa immunrendszerét. Ahol rendetlenség a törvény, csak a lázadó csinálhat rendet. A rend akarata, mellyel el kell, hogy töröljük ezt a liberális veszedelmet. Férfiakat és nőket kell nevelnünk, őseink jellemének fényében.

Ezeknek csak az a célja, hogy a természeti törvényeken alapuló hagyományos világ, illetve a fehér faj elpusztuljon

Munkálkodjunk minden egyes nap azon - munkahelyen, iskolában, egyetemen, baráti körben, gyakorlatilag bárhol - hogy ezeknek a faj- és nemzetpusztító egyéneknek letörjük a szarvát! A férfi legyen férfi, a nő pedig nő. A Hungarista Mozgalomban minden érték a maga helyén állja a sarat az önmagából kifordult nyugati világgal szemben. Nemzetért és családért, a jövőnkért kell mindennapos áldozatot hoznunk, bármilyen áron. Vagy mi végzünk a liberalizmussal, vagy a liberalizmus végez velünk. Élet és halál kérdése ez, a fennmaradásunk múlik rajta!

Pados Balázs - napigazdasag.hu nyomán - Kitartás.net

Hozzászólások