Egyszerűen nincsenek rá szavak!

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Olyan mélyre süllyed az emberiség erkölcsi, etikai szintje, hogy arra már nincsenek szavak. A világot elborító liberális posvány hatására ott tartunk, hogy a kanadai Legfelsőbb Bíróság kimondta, törvényes az állatokkal létesített szexuális kapcsolat…

Egy perverz véglény kutyával kényszerítette szexuális kapcsolatra mostohalányát. A bestialitás vádja alól azonban felmentették, mert: "Habár a bestialitást a fajtalankodás és a szodómia terminológia alá sorolták, de a bűncselekmény lényege a tényleges behatolás volt a meghatározás értelmében." Mivel az nem történt meg, így e vádpont nem állt meg a kanadai bírák előtt. Magyarul ha nincs aktus, nem büntetendő a zoofília (állatszex). Itt tartunk.

A „csodálatos, új világra” jellemző módon az állatvédők voltak akik leghangosabban tiltakoztak a hihetetlen döntés ellen. Holott minden embernek – vallástól függetlenül! – belülről kellene undort és mélységes elítélést érezni az ilyen cselekményeket hallván. A szörnyű szodomita, elmebeteg perverz „..nnyládát” pedig iszonyatos büntetésben részesíteni.

Ha létezik egyáltalán méltó büntetés neki. Talán a vasszűz, a tüzes fogó, a hereletépés, a karóba húzás, a forró olajban sütés..stb. együttes alkalmazása sem volna elég, hogy megbűnhődjön szörnyű tettéért!

Cs. Vendel – Kitartás.net

Hozzászólások