Izaura TV, a néphülyítés újabb fokozata

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Amikor napokban a munkahelyemen egyik kollégám elújságolta, hogy hamarosan új csatornakínálattal bővíti a helyi szolgáltató az így is szép repertoárt, elsuhant a fülem mellett, hisz jómagam nem nagyon nézek televíziót, hidegen hagy. De amikor a csatorna nevét mondta felfigyeltem. Izaura TV. Visszakérdeztem, hogy jól hallottam e, és ő megerősítette, hogy nem a hallásommal, vagy a felfogóképességemmel van a baj, mert bizony, ez a csatorna becses neve.

Rögvest rá is kerestem az interneten, mi lehet ez az újdonság. E csatorna az egyik régi telenovellás agyrém főszereplőjének nevét viseli, és hasonló minőségi szappanoperák széles választékát kínálja, a TV2 csoport hívta életre. Szerencsére nem kell sokat várni, augusztus 14.-én indul az adás, lehet rohasztani az agyunkat. Szomorú, hogy ilyenre van kereslet kis hazánkban. Nagyon igaz a régi római mondás; cirkusz és kenyér. Valóban csak cirkusz és kenyér kell a népnek, bár az utóbbi egyre ritkábban adatik meg. Kultúránk hanyatlik, templomaink üresek, a demográfia lassan összeomlik, de a lényeg, hogy lesz Izaura TV.

N.Zoltán - Kitartás.net

Hozzászólások