Működőképes Sokol-rádiómat felajánlom a pápának

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Reggelente, tekintélyes méretű (mondjuk így: sémita-kartakterű) arcának borotválása közben… avagy, mivel bizonyosan nagyon jóízű chilis babot tud főzni, – hiszen erről „sztárfotók” is készültek (pusztán az alázatosság demonstrálása érdekében!) – annak kevergetése közben nem argentin tangó-zene szólna a konyhában, hanem meghallgatná a valóságos migráns-híreket. Ha jut zsebpénze kifizetni 1 (azaz egy!) migráns család lengyelországi szállásköltségét, akkor talán egy-két 4,5 V-os zsebtelepre is futja. Igaz ez a kis készülék nem veszi az izraeli rádióállomások műsorát (!), de talán valamely „rasszistafasisztanáci” hírforrás hangja megütné a fülét. Esetleg még szöget is ütne a fejébe, hogy…

A tengerbe fulladt „menekültek” – egészen véletlenül – nem mind keresztények voltak?

A „partot érők” pedig – szintén egészen véletlenül – nem mind muzulmánok?

A meggyilkoltak, megerőszakoltak, bántalmazottak, kiraboltak névsora miért nem jut el a Vatikánig?

A párizsi, brüsszeli, nizzai, calais-i terror-cselekmények hírei miért nem jutnak el a Vatikánba?

A Magyarországon lévő kisváros, Bicske menekültjeiről készült filmfelvételek, az összemocskolt vonatok, a déli határszélen letarolt zöldséges- és gyümölcsöskertek fotói miért nem jutnak el a Vatikánba?

Az egyik velencei templomban meggyalázott Oltáriszentség története miért nem jut el a Vatikánba? (NB.: Eljutott, mert a Vatikáni Rádió jezsuitái szépen „kimosdatták a keleti fiatalokat”.)

Az a fotó, amely bemutatja, hogy Németországban egy katolikus templom falát éppen levizelik a menekültek; vagy a londoni katolikus templom elé szervezett muzulmán tüntetés képei, videói miért nem jutnak el a Vatikánba?

E mulasztásokról azonban ne kérdezze meg a környezetét, mert azok „hirtelen felindulásból” megmérgeznék a chilis babot. Ellenben – rendes jezsuita módjára – a szentignáci „megkülönböztetés-elv” gyakorlásával átgondolhatná a politikai elit nyilatkozatainak valós hátterét (a megbízókat úgysem kell külön bemutatni). Ha már „zsinati szellemben, vagy azt túllihegve”, minden létező „nyitott ablakon” kidobálja az értékeket – egyúttal bővebben beáramlik a sátán füstje is – jó lenne néha „kinyitni” a rádiót, televíziót, újságokat. Mérlegelve a híreket kevesebbet beszélne (ez azt is eredményezi, hogy kevesebb butaság, sőt eretnekség hangzana el!), és többször gondolkodna el azon, miért is választotta/küldte legelső elődjét, Pétert az Úr Jézus Krisztus: „…hogy megerősítsd testvéreidet”.

Pater Anonymus - Kitartás.net

U.i.: Szomorúan olvasom a Magyar Kurír-on, hogy a Közép-Olaszországban történt földrengés károsultjainak megsegítésére a Magyar Katolikus Püspöki Kar 20 millió forint segélyt küld. Mennyi? – kérdezné a lottó-reklám. Volt képük (akarom mondani pofájuk) ezt tenni? (Ja! El is felejtetem: kell a pénz a Szent Egyed Közösség migráns-dédelgető akcióihoz!)

Ha mondjuk Erdő bíboros úr a Questor-ból időben kimenekített és a lichtensein-i bankjában elhelyezett „kis pénzecskéjét” átszámolja, akkor egymaga ennek többszörösét is elküldhetné Taljánhonba; avagy lichtenstein-i „kis házacskájába” befogadhatna néhány sebesült apácát, mert hiszen azok is vannak a földrengés sérültjei között.

Hozzászólások