Közlemény

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Tisztelt olvasóink!

Először is elnézésetek kérjük, hogy az utóbbi időben nem működött az oldal, bizonyára észrevettétek. Ennek az az oka, hogy a háttérben komolyabb jellegű átszervezések folynak, melyet hamarosan tapasztalni fog a tisztelt publikum is. A Kitartás.net a jövőben nem kíván hírportálként funkcionálni, ami nem azt jelenti, hogy aktuális, a közvéleményt foglalkoztató aktualitásukkal nem fog folglalkozni, ám azokat megalapozott, a hungarista szellemiséggel átitatott tanulmányok formájában fogja tenni. A Kitartás.net hivatása a jövőben egy valódi szellemi műhely felépítése lesz, amely eszmei iránytű kíván lenni a teljes nemzetben gondolkodó tábor számára.

Hamarosan visszajövünk.

„A harc már nem a „hatalomért”, hanem a lelkekért folyik, hitünkért, identitásunkért, évezredes keresztény kultúránkért. Szeretném hinni, hogy Magyarország – legalábbis egy része – képes lesz ellenállni az agymosásnak, őszintén megtér és így teljesíti be Pio atya hazánkról szóló jövendölését, miszerint: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.” Szent meggyőződésem, hogy „Pio atya gyönyörű madara” nem lehet más, mint „Isten gondolata magyar kiadásban” (Prohászka), vagyis: a hungarizmus, „a krisztusi erkölcsi világrend gyakorlati megvalósításának harcos eszköze” (Szálasi)!" - Domokos Endre János

Kitartás.net szerkesztősége

Hozzászólások