Kortünetek

Mindnyájan tapasztaltuk már a liberális „toleranciát” és „szólásszabadságot” de jelen események mégis külön szót érdemelnek, mivel rajtuk keresztül mindenki számára láthatóvá válhat a szóban forgók beszámíthatatlansága. Donald Trump megválasztása semmin sem változtat, de igazán érdekes reakciókat vált ki az egyenlőség bajnokaiból, állampolgárokból és elitből egyaránt. A Hillary rajongók randalírozásáról mindenki hallott, aki tájékozódik a nagyvilág eseményei felől, de a most következő három történés nem kapott ekkora nyilvánosságot.

Létezik egy Shia Labeouf nevezetű szimpatikus arcú celeb, aki olyan meghatározó alkotásokban vált halhatatlanná, mint a Transformers széria, illetve a Harag című háborús film (utóbbiból megtudhatjuk, hogy a Sherman tank minden téren fejlettebb volt a Tigrishez viszonyítva). Korunk eme géniusza természetesen tevékenyen részt vesz a közéletben is, ezt bizonyítja az a megmozdulás is, amelyet ő szervezett (ez meg is látszik a nívón).

A demonstráció annyiból állt, hogy egy webkamera (ami a nap 24 órájában megy) előtt álldogálva hőseink a „Nem fog minket megosztani” mottót skandálják, főhősünk pedig szabadjára engedi a benne szunnyadó Che Guevarát… illetve valami mást is. Nem kellett sokat várni arra, hogy a demokrácia eme dicsőséges megnyilvánulását veszélybe sodorja egy „náci provokátor” aki bizonyosan valami PC-nek nem megfelelőt akart mondani, ezért Shia közbelépett megelőzve a katasztrófát és ezzel megmentve a szólásszabadságot! A 21. századi Che Guevara arcán minden túlzás nélkül az őrület jelei láthatóak miközben a fentebb már említett mottót üvölti a férfi fülébe!

Trump nem áll olyan erkölcsi szinten, hogy törvénybe iktatva beszüntesse az abortuszt, de hozott egy vitathatatlanul pozitív döntést, amivel kivívta a liberálisok ajvékólását. (Más kérdés, hogy a „Mexico city policy-t” rendszerint minden republikánus elnök életbe hívja) Az Egyesült Államok elnöke elrendelte, hogy minden olyan szervezet, amely „családtervezéssel” (ez alatt a „haladóan gondolkodók” természetesen az abortusz népszerűsítését értik) foglalkozik, (például Planned Parenthood, ami Bill Gateshez köthető) az nem kaphat többé állami támogatást! Jól bemutatja a feministák és hasonlók gondolkodásmódját Jeanne Shaheen szenátor megjegyzése: (…) „Ha pedig a nők maguk dönthetnek reprodukciós jogaikról, az az ő és gyermekeik hosszú távú egészségére is kihat, ami gazdasági hasznot is von maga után.” Ezeknek csak a pénz számít, az aranyborjú az istenük! Természetesen az EU területéről is jött reagálás, mégpedig Hollandiából. Mondhatni létrehozták a rendelkezés ellenkezőjét, tehát a holland kormányzat nemzetközi szinten megemelte az abortusz lobbi támogatottságára szánt pénzösszeget! Ez engem egy óvodás szintű „csak azért is” viselkedésformára emlékeztet…

Ki tudja hányadik feminista szervezet mutatkozott be a „nők menete” akció keretében, de természetesen sokkal trendibb, mint az eddigiek, mert létrehozója egy liberális muszlim nő! Hollywood tehetségeinek nem is kellett több, azon nyomban tiszteletüket tették a mélyenszántó performance-on, ahol rózsaszín sapkában fejezik ki a „női akaratot és erőt” illetve sírnak-rínak „mert elvannak nyomva a rasszista/homofób/fasisztoid/hímsoviniszta” társadalmi rendszerben. Linda Sarsourról, a mozgalom alapítójáról olyan hírek láttak napvilágot, miszerint igen nagy híve a Sharia törvénynek, illetve szónoki stílusa hasonlít az ISIS terrorszervezet propagandavideóiban látottakhoz. Sarsour és köre tagadja az állításokat, hangoztatóit pedig „iszlamofóbnak” nevezi. A vádak akár igazak, akár nem, az tény marad, hogy Linda Sarsour és mozgalma, a feminizmus nevű korcs ideológia hirdetője, kiegészülve a migráns simogatással!

Trump megválasztása semmin sem változtat, de olyan megnyilvánulási formákat idéz elő, ami végérvényesen lerántja a leplet a hanyatló liberalizmusról és gátlástalan haszonélvezőiről. A liberalizmus egy elmebaj, ami globális mértéket öltve, beférkőzve minden társadalomba aláássa életképességét, élni akarását. A liberalizmus a Nyugat halálának legsúlyosabb kortünete.

K. D. – Kitartás.net

Hozzászólások