Anya, apa, gyerekek

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Nézhetjük-e ölbe tett kézzel, hogy miként foszlik szét a házasság fogalma a szemünk előtt? Engedhetjük-e, hogy gyermekeinket tőlünk idegen értékek szerint neveljék az óvodákban és az iskolákban? Elfogadhatjuk-e szó nélkül, hogy az egyenlőség nevében meggyőződésünkkel és világképünkkel ellentétesen éljünk? – teszi fel a demográfiai válság sújtotta, s ebből (is) fakadóan egyre erősebb migrációs nyomásnak kitett Európa egyik legfontosabb kérdését az „anya, apa, gyerekekeurópai polgári kezdeményezést elindító Emberi Méltóság Központ méltatlanul kevés visszhangot kiváltó felhívásában.

De miért is kell a magyar Alaptörvény mintájára (amely a család intézményét „férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösségként” határozza meg és „a nemzet fennmaradásának alapjaként” ismeri el) a házasság és a család intézményét Európa-szintű jogszabályban újradefiniálni és védelem alá helyezni, hiszen azok évezredek óta stabilan működnek? Miért kell bizonygatnunk, hogy a házasság egy férfi és egy nő egysége, a család pedig erre épül, hiszen a természet örök törvényei szerint másképp nem is lehet? Az emberi lét valósága, a férfi és nő egymást kiegészítő kapcsolata fél évszázadnyi politikailag korrekt agymosás után mára megkérdőjelezhető fogalommá vált. A jog és a nyelv elszakadt a természet valóságától, és a házasság képlékeny fogalommá vált a változó politikai szelek viharában és a hatalmas anyagi forrásokkal rendelkező „progresszív” és „emberjogvédő” szervezetek kezében. Olyan alternatív párkapcsolatoknak lehetünk tanúi – a kultúrmarxista tudatipar jóvoltából erőteljes hangsúllyal – melyek az emberek tömegeinek mindennapi életétől, a természet alakította világtól távol állnak.

A relativizmus diktatúrája – amely éppúgy szemben áll a józan ésszel, a természet törvényeivel és a mindannyiunk lelkébe írott természetes erkölcsi törvénnyel – által erőltetett „értékek”, melyeket napjainkban a nyugati elitek képviselnek és próbálnak ráerőszakolni mindenkire, nem meghatározó erkölcsi normák, hanem törvénybe foglalt szubjektív érzések. De nem mindenki tud azonosulni ezekkel az élet-, és társadalomellenes új normákkal, s elfogadni az alternatív családformák kodifikációját, mert ez a folyamat törvényszerűen a társadalom szétbomlásához vezet.

A nyugat Oswald Spengler által majd egy évszázada megjósolt halálában mindannyian társtettesek leszünk, ha nem teszünk meg minden tőlünk telhetőt annak elhárítására. A mellett, hogy mi magunk az élet mellett teszünk hitet és saját életünkből száműzzük a politikai korrektség által ránk erőszakolt természetellenes normákat, szükséges, hogy hallassuk a hangunkat és (a „klasszikust” idézve) „üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék”. Erre szolgál az európai polgári kezdeményezés intézménye, amely 28 uniós tagország közül legalább 7-ből származó, legkevesebb 1 millió uniós polgár támogatásával jogalkotási javaslat előterjesztésére kéri az Európai Bizottságot.

Az „anya, apa, gyerekek” európai polgári kezdeményezés 2016. áprilisában indult (jelenleg 240 ezer támogatónál tart), a szükséges 1 millió aláírást április 3-áig kell összegyűjteni. A Pax Hungarica Mozgalom és a Kitartás.net szerkesztősége arra kér minden hazánk és Európa jövőjéért felelősséget érző, a hagyományos értékek mentén gondolkodó magyart, hogy – pártállástól függetlenül – támogassa a kezdeményezést, mert „nemzetünk akkor lesz boldog, nagy, ellenállóképes, ha a gyermeklármától nem halljuk meg a bölcs politikusok dörgő, honmentő szónoklatait”.

Domokos Endre János – PHM, Kitartás.net

Hozzászólások