Nekem már úgyis mindegy…

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Egy kis vallomásban a kor sok-sok baja.

Amikor jelentkeztem papnövendéknek, azonnal elvittek katonának. Már az első nap alaposan összeszólalkoztam egy hadnaggyal, aki a legvéreszájúbb barom volt ott a seregben. „Természetesen” 1956 volt a téma. Teológus-társaim váltig integettek, hogy fogjam be a számat, de akkor már nem láttam, nem hallottam hanem támadtam és a hadnagy nem kapott levegőt sem. Megpecsételtem a sorsomat.

Leszerelve, az áruló békepapok által vezetett szemináriumba kerültem, s egy valamirevaló kínainál is ferdébb szemmel néztek rám. A szangvinikus vérmérsékletem miatt ott sem tudtam „alapállásba tenni” a számat. Nyíltan szidtam a békepapokat és az egyházat bomlasztó „karizmatikus”-nak nevezett szektásokat. Úgy kivágtak, mint… (a közmondások másik része tetszés szerint beillesztendő).

S közben láttam azokat a szerzetes és egyházmegyés papokat, akik nagyon megszenvedték azt a világot. A legnagyobb megbecsüléssel gondolok az akkori csendes hősökre és éppen azért jártatom annyira manapság a számat, mert nekem már úgyis mindegy, de Ők igenis kapják meg a megbecsülést az utókortól.

Sok-sok esztendőnek kellett eltelni, míg végre odaállhattam a felszentelő püspök elé. A szentelési misét megelőzően a sekrestyében odahajolt hozzám: „tudod, hogy feljelentettek engem Rómában, amiért téged most felszentellek?” Néhány évre rá ki is nyírták.

Kik?

Azok, akik régen a vörösöknek gazsuláltak, ma pedig a szabadkőművesség és a zsidóság bérencei.

Akik behozták az Egyházba azokat a civileket, akik a régi pártállam besúgói voltak. Ilyenek közül kerültek ki a hitoktatók, plébániai alkalmazottak, akik kifosztották a kasszát és megrágalmazták a papot. Ilyenek szerkesztenek ma katolikus újságokat, vagy éppen „tradicionalista” honlapokat.

Soha nem fogok meghajolni előttük, csak azért mert mondjuk többgyerekes apák, vagy anyák és csak azért, mert Ferencet szapulják. Butaságokat beszélnek, fikciókat dobnak be a köztudatba és a még butább és gonoszabb újságírók ezen rágódnak. (pl. az agyonsztárolt, zsidó Antonio Socci, stb.)

Ilyenek itthon és külföldön azok az újságírók, riporterek, vagy u.n. Vatikán-szakértők, akik belerúgnak az egyházba, miközben mindenki azt hiszi, hogy csak Ferenc butaságait ostorozzák. Kívülről ez látszik és az aljassá vált világ most is Krisztust feszíti keresztre, az egyszerű hívőt ostorozza és köpi le, a keresztény tant és hitet tapossa sárba.

Ilyenek a világi szakértők, a katolikus újságírók, a katolikus tv- és rádiószerkesztők, az orvos-szakértők, akik kiszolgálják a zsidó Erdő bíborost, a zsidó Kasper bíborost, a zsidó Marx bíborost, a zsidó Schönborn bíborost, akiket esz a fene, hogy nem az ő nevük került ki a konklávéból győztesen. Akik viszont pénzt áldoztak/áldoznak arra, hogy a pápaságot lejárassák.

Ez a fajta volt az, akik megmérgeztették I. János Pált, akik lelövették II. János Pált, akik lassan ható méreggel legyengítették és elüldözték Benedeket, akik ma olyan gyógyszert adnak Ferencnek, hogy teljesen váratlanul, sík terepen elesik szertartás közben, vagy bambán bámulva elindul, miközben még a palástot adják rá. Senki nem veszi észre, hogy ez nem az a Bergoglio, aki szemtől-szemben lehordta a drogkereskedőket, aki nekiment a miséjén díszelgő korrupt argentin vezetésnek? Senki nem veszi észre, hogy a hülyeségeket beszélő és író Ferenc nem az aki a katonai junta vezetése elől menekített ki embereket a saját kis rozzant autóján? Ez a Ferenc a gyalázatosok bábja és áldozata, aki klímaproblémákon rágódik, álevangéliumos irgalmasságról nyafog.

Igen Kedves Olvasó!

Nekem már úgyis mindegy. Elvehetik a papi beosztásomat. Megnyomoríthatják az életemet, el is veszejthetnek. A felszenteltségemet nem vehetik el. Közösítsenek ki, akkor is fogok misézni és soha nem fogom be a számat, mindig nevén fogom nevezni a gyilkos zsidókat és gyilkos szabadkőműveseket, a gyilkos püspököket és papokat, a gyilkos álkatolikus civileket, Krisztus mostani gyilkosait.

Nyugodtan mondják csak, hogy milyen pap az ilyen? Esendő, de legalább őszinte. Ismerem a saját bűneimet és jóvá akarom tenni legalább azzal, hogy az ártatlanokért – az igazhitű hívekért, a becsületes papokért, a tiszta Egyházért – mindenkor harcolok.

Pater Anonymus - Kitartás.net

Hozzászólások