Gondolkodjatok mielőtt cselekedtek

Hibaüzenet

 • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
 • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
 • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Eljött az idő, mikor már nem telik el nap terrortámadás nélkül, az idő, mikor a világpolitika elképesztő mélységben fetreng, Törökország nyíltan fenyegeti Európát, Amerika háborút indít az (Oroszországon kívül) egyetlen állam ellen, aki ténylegesen küzd a terrorizmussal!

Ti, liberálisok, kacagtatok a Trump támogató embereken, holott nekik van annyi esszük, hogy utólag rájöttek annak báb mivoltára, (mi kezdettől tudtuk, hogy az) míg ti jelenleg is ragaszkodtok egy Angela Merkelhez, illetve hasonszőrű társaihoz!

A minap Egyiptomban megközelítőleg 44 kopt keresztény vált öngyilkos merénylet áldozatává, mártírokként kell emlékezni rájuk, akik már az Úrral vannak! 140-n súlyosan megsérültek, mindez Virágvasárnap, bár gondolom számotokra ez semmit sem jelent... Mondhatjátok, hogy Afrikában történt, ez ránk nem vonatkozik, de akkor mivel magyarázzátok az alábbi terrortámadásokat?

 • 2015. 01. 07. – Párizs
 • 2015. 11. 13. – Párizs
 • 2016. 03. 22. – Brüsszel
 • 2016. 07. 14. – Nizza
 • 2016. 07. 18. – Würzburg
 • 2016. 07. 22. – München
 • 2016. 07. 24. – Ansbach
 • 2016. 12. 19. – Berlin
 • 2017. 03. 22. – London
 • 2017. 04. 03. – Szentpétervár
 • 2017. 04. 07. – Stockholm
 • 2017. 04. 11. – Dortmund

Kicsit sem gyanús, hogy Szentpétervár kivételével az összes tele van migránsokkal, ugye? Ti pedig mit csináltok? Az esetek többségében ignoráljátok a tényeket, illetve tüntettek a „rasszizmus” ellen, mint most Stockholmban a svéd vöröskereszt! De amit ti, hazai liberálisok műveltek, az több mint vérlázító!

Nyomatjátok a CEU hisztit, amit április 4.-én kezdtetek, Che Guevarás pólóban, buzi zászlót lengetve, olyan megbízható emberek kíséretében, mint Kunhalmi Ágnes. Nincs igazatok CEU ügyben, egy LMBTQPIA idiótaságot, Soros janicsárnevelőjét akarjátok életben tartani, aminek bezárásáról – sajnos – szó sincs, holott azt érdemelné, mivel megrontja az ifjúságot! Szánalmas, hogy az index egy nap alatt 50 cikket ír a CEU-ról, míg a terrorizmus, vagy bármi esetében, ami sértheti a szent tehenek lelkivilágát, csak a kötelező köröket futja le, vagy még azt sem. Eddig csak szimplán idióták voltatok, de most veszélyes vállalkozásra készültök, olyanra, aminek nem szabadna megtörténnie!

A MIGSZOL tüntetést szervez a szerb-magyar határnál április 15-én, kiváltképpen a CEU-sok figyelmét megragadva ezzel. Nincs kétségem afelől, hogy mindent megfogtok tenni a kerítésrongálás érdekében, mivel ezzel megbízott emberek lesznek közöttetek, a csordaszellem pedig elintézi a többit. Most még simogatjátok a migránsokat, de mikor majd a katasztrófa tetőfokára hág, ti lesztek az elsők között, akik a sérthetetlenségüket elvesztett szent teheneket üldözni fogják, még azt is rájuk fogjátok majd, amiről adott esetben tényleg nem is tehetnek, és mindeközben nem látjátok, hogy a nemzetközi zsidóság akarata szerint cselekedtek!

Nem kell hinni nekem, valóban nem írtam érveket, de nem is az a célom, ez nem holmi tanulmány, akit a zsidóságról alkotott véleményem hitelessége érdekel és képes kiszakadni az Esterházy-Spiró-Kertész háromszögből, annak ajánlanám Marschalkó Lajos, Bosnyák Zoltán, Dövényi Nagy Lajos, esetleg Dr. David Duke munkásságát!

Mint mondtam, nem kell hinni nekem, maradjatok szolgák, ha akartok, de könyörgöm, hogy ne tegyétek még rosszabbá, az amúgy is kínkeserves helyzetet, ne rongáljátok meg a kerítést, és ne segítsetek az illegális határátkelőknek! Könyörgöm hozzátok, gondolkodjatok mielőtt cselekedtek!

K. D. – Kitartás.net

Hozzászólások