Csak egy ötlet, de hátha van benne igazság…

Olvasom „kedvenc hírportálom szokásosan magasröptű commentjeit” és jót derülök azon, hogyan birkázzák le az ellenség szavazóit azok, akik éppen olyan birkamódon állnak ki saját fajtájuk butaságai mellett. Vannak egészen ügyes gondolatok is a sok alja-proli hőzöngés mellett, de igazából egy lehetőséget kifelejtenek, és ez lenne az én – esetleg végiggondolandó – ötletem, hátha van benne igazság.

Igaz, hogy Orbán Viktor valaha Soros-ösztöndíjasként tanult külföldön. Az is igaz, hogy már-már elválaszthatatlan barátság fűzte Simicskához, aki ebből a barátságból rengeteg hasznot húzott. Egyik haszon például az lehet, hogy – bár pénze több van, mint esze, tehát nem a tanulás vonalán, de – pénzügyileg kapcsolatba kerülhetett Sorossal.

Amikor pedig Orbán elkezdte piszkálni Soros magyarországi aljasságait, akkor Simicska lelépett, sőt fegyvert fogott. Azaz Simimcska és Soros ma nagyobb barátok a pénz vonalán (s talán magyarsággyűlölő szinten is), mint amilyen Orbán és Simicska volt a módszerváltás kérdésében.

A Jobbik úgynevezett néppártosodása – ami nem más, csak hatalomféltés – tulajdonképpen Soros beavatkozása Simicska által. A Jobbik „új” vonala kísértetiesen és kizárólag azokban a kérdésekben támadja Orbánt, ami Sorosnak és Simicskának az érdekét sérti. Régen nincs már szó Magyarországról, annak jövőjéről, a nép boldogulásáról. A korrupció bizony itt kezdődik és majd fejlődik arra a szintre, amelyet az elmúlt idők pártjai már eljátszottak a szemünk előtt.

Milyen sületlenség az, hogy a CEU-ügy és a Soros-ügy két dolog? A CEU lét- illetve működési elve Sorossal egyenlő. Következésképpen, ami Sorossal a legkisebb mértékben is összefügg, arról tudni kell, hogy fogantatása pillanatában csakis rossz lehet Magyarországnak is és az emberiségnek is. Sorost a CEU-val és minden más „civil” szervezetével együtt el kell tüntetni Magyarországról, úgy, amint más államok már megteték.

A hozzánk közel lévő, vagy távolabbi országokban végrehajtott Soros- (értsd ilyen-olyan rózsás, meg tavaszi) fedőnevű felfordulásokhoz hasonlót gyökerében kell elfojtani. Ezek a pitiáner ügyekben végrehajtott felvonulások és az ott szereplők miféle szabadságról beszélnek, hiszen Soros-rabszolgák/csicskák. A tüntetésfotókon látható személyek (ugyanúgy, mint Gyurcsány múmia-kommandója) Soros-pénzen kap egy kis pogácsát és bambit. A transzparenseik szövege nem utal még arra sem, hogy a CEU konyhájáról vinnék haza a maradékot a macskának, nem hogy Csajágóröcsögén a két tantermes iskolában tanultak volna helyesírást.

Soros-ból hőst, megmentőt akarnak faragni (mint hajdanában Sztálinból és Rákosiból). Csak éppen Soros sepri le a padlásukat, mint Rákosi (jelképesen szólva) és Soros hajtja őket izraeli kibbuc-kolhozba (jelképesen szólva), mint Sztálin. Az ifjabb, vagy éppen idősebb tüntetőkből még azt sem nézem ki, hogy liberál-bolsevik elvekkel lennének tisztában, egyszerűen kiszédelegtek a romkocsmából, hátha akad egy kis újfajta „fű”, vagy éppen nosztalgiáznak Rákóczi-téri múltjuk „történelmén”.

Simicska (és a Jobbik) számlájára pedig jön egy kis pénzecske a világléptékű zsidó valamelyik ejtőernyős szervezetétől. Soha nem kedveltem Novák Előd gyerekesnek is silány ripacskodását, sem Toroczkai László „ki ha én nem” önelégültségét, sem a mostani „kispadról való bekiabálásukat”. Az áldozatok árán való kiállás nem a szavakkal való játékban érhető tetten, hanem az önzetlen cselekedetek minőségében. Nevezett két személyt – és gondolom még sokakat a Jobbikban – minden személyes ellenszenvem dacára is képesnek látnám arra, hogy Soros minden aljasságával szemben mozgósítsanak. Igaz ennek feltétele lesz az is, hogy nem rettennek meg Simicskától sem.

Nos, eddig az ötlet… Egy nálam sokkal okosabb és tájékozottabb oknyomozó (nem újságíró, mert azok kilóra meg vannak véve) gondolkodó, továbbfűzhetné és a végére is járhatna a dolognak. Ha a régebbi írásaimban felvetett lehetőségek „véletlen” megvalósulására gondolok (pl. a Jobbik, vagy Trump pálfordulása, stb.) akkor a kedves szomszédaimtól kapott gyros legalább olyan jó hatással volt rám, mint annak idején Platón konyhájának termékei, melyek után a nagy bölcs kiülhetett a narancsligetbe filozofálni.

Pater Anonymus - Kitartás.net

Hozzászólások