A tudomány bukása

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

Korunkban a házasságot sokan ódivatú intézményként tartják, aminek még a gondolatától is kötelező elborzadni, már ha az adott személy haladó gondolkodó benyomását szeretné kelteni. Mégis ezen emberek a legnagyobb szószólói a „házassághoz való egyéni jognak,” természetesen, csak ha az eltér a természetestől, kell lennie egy csavarnak. Már megszokhattuk, hogy a LMBTQPIA, bigámia, (elnézést, poligámia, így sokkal menőbb) és nagyságrendileg minden deviancia esetében legott üdvössé válik ez az „ódivatú intézmény”, tehát tisztán látható ezen sötét erők célja: megszentségteleníteni a házasságot, elszakítani az embereket Istentől. A média pedig a legfőbb hadszíntér, itt rukkolnak elő eszköztáruk újabb darabjaival, és teszik lassan elfogadhatóvá, sőt, inspirálóvá a néptömegek számára. A helyszín Magyarország, RTL Klub kereskedelmi csatorna, és egy már más országokban „bizonyított” formátum: a házasság első látásra...

Ahogy a címből is sejthető, vadidegen emberek fogadnak egymásnak „örök hűséget” egy anyakönyvvezető színe előtt (legalább nem járulnak, hozzá papok ehhez a színjátékhoz), de mindezt persze tudományosan megalapozva! Elvégre a francia forradalom óta tudjuk, hogy az emberi elme mindenható, azt imádni igen haladó szellemiségre vall. Puszta véletlen, hogy az Egyesült Államokban távoltartási végzés lett az eredménye az egyik pár tündérmeséjének, hiszen a tiszta ész képviselői, a pszichológusok soha nem tévednek!

Félreértés ne essék, nem magát a tudományt kritizálom, hiszem, hogy hit és ész remekül kiegészítik egymást, de ezek az emberek eltorzítják a tudományt, és fegyverként használják Isten és ember ellen egyaránt! Nem csak a tudománnyal élnek vissza, hanem mellette hazug módon még őseinkre is hivatkoznak, miszerint előbb házasodtak és csak később ismerkedtek meg, ez ebben a formában aljas hazugság! Azokban az időkben, mikor (jóval inkább nemesi körökben) két család összeboronálta gyermekeit, volt ismerkedési időszak, nem idegenekként kötöttek felbonthatatlan szövetséget, míg ezek a szégyentelen alakok öt perc hírnévért eladják a lelküket, a műsor készítői pedig kétségbeesetten próbálják legitimálni agymenésüket!

A végeredmény egyértelmű bukás lesz, az összes pár válókeresetet fog benyújtani, a kilóra megvett pszichológusok majd mossák a kezüket, mondván erről nem ők tehetnek, nem a tudományos számításaik hibásak, hanem maga a házasság, illetve őseink. Most még a tudomány diadaláról beszélnek, mondván determinálni lehet ilyen-olyan tesztekkel a potenciális házasságot, holott ez a tudományos szakma bukása, és bármely lelkiismeretes pszichológus beláthatja, hogy a szerelem és házasság nem így működik!

Azok az emberek, akiket sem a házasság, sem az az ellen irányuló erkölcstelen lejárató hadjárat mibenléte nem érdekel, azoknak figyelmét felhívnám, úgy általánosságban a reality show-k gazdasági pazarlására, illetve a kereskedelmi csatornák álszent mivoltára. A liberálisok szeretnek rávilágítani, például a kormány hibás gazdasági beruházásaira, a korrupcióra, (általában van alapja ebbéli kritikájuknak) ellenben amikor egy nagyvállalat, alapítvány, és egyéb szervezetek elszámoltatása kerül szóba, rögtön átváltanak jogvédőbe! Ezek a vállalatok, médiumok, nemzetellenes opportunisták, akik mégis filantrópként tetszelegnek, ehhez az RTL kiváltképpen ért.

Egy ideális világban nem jöhetnének létre ilyen nívótlan, mi több, értékromboló műsorok, de legalábbis az államnak kötelessége lenne megtenni, a szükséges intézkedéseket! Mivel ez a forgatókönyv nem lép életbe, ezért nekünk, hungaristáknak kell felemelnünk a hangunkat, de nem egyszerű „nem tetszik” szinten, hanem emberről-emberre haladva elmagyarázni mindenkinek, hogy ezek a műsorok tönkreteszik nemzetünket, hogy ez csak egyetlen aspektus a számtalan közül, egy kész garmadát vetnek be Isten és Haza ellen, erejük pedig a sátántól származik!

K.D. – Kitartás.net

Hozzászólások