Ó, az a bizonyos szólásszabadság!

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term similarterms_taxonomy_node_get_terms() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 518 sor).
  • Notice: Undefined offset: 0 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 221 sor).
  • Notice: Undefined offset: 1 similarterms_list() függvényben (/home3/kitartas/public_html/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module 222 sor).

„Kedvenc hírportálom” – miheztartás végett – közölte a hozzászólások moderálására vonatkozó elveit. A szólásszabadság címén „természetesen” senki nem védheti meg magát, vagy álláspontját, de el kell viselnie a mérhetetlen gyalázkodást. Amikor azonban ők (mármint a hozzászólók) más honlapokra írogatnak, akkor vérig vannak sértve, ha onnan kimoderálják őket.

Szinte minden nap tucatjával jelenik meg a hit, s csakis kizárólag a hívő katolikus emberek, papok, püspökök, a pápa gyalázása, úgy ahogyan azt a kommunista és liberális nagykönyvben megírták alapszabályként. Az irányítottan válogatott cikkek eleve feltételezik a hozzászólókból ömlő gyalázatot, legfeljebb a bérkommentelők fizetését nehezen nyögi ki valamelyik soros-közeli bankár állja. Ennek felismeréséhez nem kell összeesküvés-elméletet sem gyártani, annyira világos, mivel a nevezett fajtának életeleme mindennemű széthúzás finanszírozása.

Az u.n. tudományra hivatkozva – amely ugye napról-napra önellentmondásokkal van tarkítva és megalkotja a pusztítást fizikailag és lelkileg egyaránt – utalják a „sötét középkor” homályába az egyházat és a hitet. Annak a sötét középkornak köszönhető a zsidók által felégetett alexandriai könyvtár kincseinek átmentése, a görög tudományosság újra-felfedezése, a tényleges tudományhoz nélkülözhetetlen alapfelfedezések ezrei, melyek – hogy, hogy nem – mind katolikus papok és szerzetesek nevéhez kötődnek (ne tévesszen meg senkit Galilei hőzöngése, hiszen Kopernikusz kanonok már jóval korábban megalkotta a heliocentrikus világképet). Ezek a tények nem számítanak, mindezeket lehet, sőt kell tagadni, leszólni, megvetni.

Természetesen szörnyű tényeket mi nem takargatunk (szexuális visszaélések, korrupció, zsidó befolyás, stb.) de a mérhetetlenül sokkal több értéket sem engedhetjük elvitatni. Az általános és a kifejezetten ál-magyarkodó pogány gőgöt visszautasítjuk: hát ha nem kell kereszténység, akkor ne ünnepeljenek karácsonyt, meg húsvétot, de ne is akarjanak belemagyarázni kerecsensólymot, meg Csaba királyfis rovátkákat. (NB. sajnálatos módon az agyonistenített erdélyi pap-kollégákkal és civilekkel egyaránt kifejezetten és kizárólag csak rossz tapasztalataim vannak.) Történelmi tények tagadása olyan címszóval, hogy az a Vatikán okirat-hamisítása – no igen, az egész akkori világ minden pontján azonos leírások (pl. őseink gyilkos kalandozásai), vélhetően a korabeli vatikáni Internet-szolgáltatás által.

S ha már a skandalumoknál tartunk: miért nem lehet szóvá tenni Lenin és Zinovjev elvtársak homoszexuális kapcsolatát, amely a „nagy elme” vérbaját, kínos halálát előidézte? Avagy korban közelebbi esetként Münnich Ferenc és a csepeli gyárigazgató 17 éves fiának fajtalan kapcsolatát, amely aztán a jeles öreg férfiú szex közbeni halálához vezetett? Esetleg a saját gyerekeik és a pedagógusok esetei? Avagy – ha már annyira zsidógyűlölők – miért nem lehet a külföldi jobboldali sajtóban bőven tálalt „talmudi engedékenységen” alapuló pedofíliát, fajtalanságot legalább úgy részletezni, mint a mi szégyenünket? Miért nem lehet szóvá tenni, hogy a protestáns közösségeknél (nem egyházak, csak szekták!) ugyanígy előfordulnak fajtalankodó esetek? Vagy azt, hogy a magyar történelem szégyenletes eseményeinél a protestánsok voltak a hazaárulóink, ugyanakkor a honvédők mind katolikusok voltak (v.ö.: a törökkel való lepaktálás Apafi, Thököly, Bocskai részéről, hajdúik kegyetlenkedései a katolikus civil lakossággal szemben, templomok elrablása, stb. – Luther azon útmutatása alapján, hogy „inkább a török, mint Róma”)?

Nos, lenne néhány javaslatom: egy kissé kapargassák meg undorító képű (jelenleg Münchausen bárót játszó) alapítójuk múltját és származását, jövedelmeit. Nézegessék meg a hőn imádott vezérük szabadkőműves kézfogásáról készült fotókat. Az egekig magasztalt sumérkodó (netán sumákoló) ideológusuknak és az ő tanítványainak múltját, jelenét és világraszóló szélhámosságaikat, amelyek sehol, semmilyen észérvvel nem támaszthatók alá, de ezen alja prolik benyelik, mint abszolút vallást (mint, ahogyan az ateizmust is mint egyedül üdvözítő hitet, tökéletes zsidó találmányt). Ja, el is felejtettem: természetesen a szólásszabadság nevében!

Most sem voltam polkorrekt – néven neveztem az ivadékot, s nyugodt lélekkel megállapíthatom, hogy efféle elemekkel (sajnos iszonyúan sok van belőlük) nem lehet megmenteni Magyarországot.

Pater Anonymus - Kitartás.net

Hozzászólások