Itthon

Életterünk eseményei

p
31
júl

Dilemma

Néha már szinte sajnálom szegény demokratákat. Néha. Nem lehet egyszerű mostanában az életük. Napjaink eseményei már-már arra kényszeríthetik őket, hogy – félretéve a jól begyakorolt és mindeddig mantra-szerűen ismételgetett paneleket a mindenért felelős náciveszélyről, intoleranciáról és hasonlókról – önállóan gondolkodjanak és saját véleményt fogalmazzanak meg csúfosan összedűlt szellemi kártyaváruk romjai fölött. A valóság – ami meglehetősen antidemokratikus módon nem hajlandó alkalmazkodni az agyficamaikhoz (be kéne már tiltani azt is!) – túllépett rajtuk, s most tanácstalanok, mint Ádám anyák napján.

cs
25
ápr

Támogasd a holokausztot!

Napjaink Európájában a holokauszt a legféltettebb szent tehén, ez nem is meglepő annak, aki olvassa híroldalunkat. Világ- és országhódítóink lassan az időt is az "égő áldozattól" számolják, így vakbuzgalmukban néha már észre sem veszik, hogy bizony nagyon elvetették a sulykot. Valószínűleg a gázkamrákat, csattogó bakancsokat és marhavagonokat mantrázó szellemi nyomorultaknak fel sem tűnik ilyenkor, hogy egy-egy húzásukkal bizony erősen kilóg a lóláb.

k
25
júl

Az orvosaim csodálkoznak…

… hogy nem tudják lenyomni a vérnyomásomat, sőt már jó ideje sípol a fülem is, ami nagyon-nagyon nem jó jel.

Már-már azon voltam, bevallom nekik, hogy mennyi presszókávét vedelek be, de aztán – kellő önzésből és lustaságból – úgy döntöttem, hogy nem szólok egy szót sem, hanem (természetesen a kávé-mérséklés mellett) abbahagyom a „katolikus honlapok” olvasását. Szokásomhoz híven ugyanis megint végigsétáltam a képzeletbeli Agora-n, és úgy látom, hogy Pál apostol ma már ki sem tudná bogarászni az „ismeretlen istennek” épített oltárt – aztán megmértem a vérnyomásomat: ajjaj, holnap mit mondok a doki bácsinak?

k
13
jún

Egy hozzászólás nyomán…

Mivel én nem vagyok tagja sem a facebook-nak, sem a twitter-nek, vagy efféle csoportnak, így engedje meg Kedves Kapás Roland Úr, hogy így válaszoljak, az „Ó, azok az igények” című írásom kapcsán tett hozzászólására:

Egész papi szolgálatom alatt a minimálbért vehettem fel, akár egy közösséget, akár ötöt láttam el. Az autóm sem az egyházmegyéé volt, annak üzemeltetését, javítását magam fedeztem. Az étkezésem, fűtésem, világításom az egyházközséget terhelte, de mindig igyekeztem „olcsó” lenni a hívek zsebe felé.

Ebből következik, hogy a mostani – még csak egyházi – nyugdíjam 54.350.- Ft. (Ez is csak a püspököm jóindulatából ennyi, mert kezdetben csak 38.400.- Ft volt, egyik születésnapomon emelte fel a püspök, hogy amikor az állami nyugdíjkorhatárt is elérem, akkor se jussak koldusbotra.)

cs
18
máj

Ó, azok az igények…

Olvasom „kedvenc hírportálom rendkívül okos commentjeit”, annak kapcsán, hogy a lengyel EP-képviselő és csoportja a Magyarország elleni EU-támadást miként kommentálta. Ebben említi a lengyel úr, hogy a peremre szorított országok GDP-jének növekedése szúrja az EU szemét.

Nosza rögtön jön a „közgazdaságtudós” hozzászólása, hogy milyen rosszul élünk, s persze a nyomorunk Orbánnak köszönhető. Nekem ennyi is elég, hogy azt mondjam: az a portál zsidó érdekeltség és a hozzászólók jelentős része a bolsevikok ivadékaiból műmagyarkodóvá lett akárkik sz…kupaca, míg az egyebek csak liberális fertőzöttek.

Nem élünk jól! – szól a szentencia. Hát…?

k
16
máj

Egy fecske nem csinál nyarat…

…tartja a régi közmondás.

Alkalmazhatjuk ezt a napi eseményekre is. Vegyük például a mostanában felpörgetett Soros-jelenséget.

Nevezett aljadékról nyugodtan állíthatjuk, hogy csak egy reklámarc, mégpedig a hatalmas zsidóuralom festett cégtáblája. A tényleges uralmat gyakorlók párnázott ajtók mögött, biztonsági berendezések ármádiájával titkosítva döntenek felettünk/rólunk.

A fent nevezett, Magyarországról elszármazott féreg „csak” elviszi a balhét” – őt szidják mindenfelé, az ő szervezetei csak fedőnevek a valódi emberiség-ellenes zsidó machinációkhoz. Ez a felszín – ha tetszik bármikor lemosható, átfesthető grafiti.

(Közbevetőleg meg is kérdezhetnénk: miért van az, hogy minden ilyen gyűlöletes zsidó éppen Magyarországról származik? Herzl Tivadartól, Elie Wieselen át Sorosig és Paul Lendvay-ig mindegyik aljas zsidó ebből a kis szerencsétlen – általuk is szerencsétlenné tett – országból került a világszínpad reflektorfényébe.)

v
07
máj

A tudomány bukása

Korunkban a házasságot sokan ódivatú intézményként tartják, aminek még a gondolatától is kötelező elborzadni, már ha az adott személy haladó gondolkodó benyomását szeretné kelteni. Mégis ezen emberek a legnagyobb szószólói a „házassághoz való egyéni jognak,” természetesen, csak ha az eltér a természetestől, kell lennie egy csavarnak. Már megszokhattuk, hogy a LMBTQPIA, bigámia, (elnézést, poligámia, így sokkal menőbb) és nagyságrendileg minden deviancia esetében legott üdvössé válik ez az „ódivatú intézmény”, tehát tisztán látható ezen sötét erők célja: megszentségteleníteni a házasságot, elszakítani az embereket Istentől. A média pedig a legfőbb hadszíntér, itt rukkolnak elő eszköztáruk újabb darabjaival, és teszik lassan elfogadhatóvá, sőt, inspirálóvá a néptömegek számára. A helyszín Magyarország, RTL Klub kereskedelmi csatorna, és egy már más országokban „bizonyított” formátum: a házasság első látásra...

v
30
ápr

Na álljon meg a gyászmenet

Forrás: Identitás Generáció

Jómagam utálok aktuálpolitikával foglalkozni, ezért nem is törődtem sokat a felkapott CEU témával sokáig. Megvolt a negatív véleményem, mint mindenkinek, akinek több esze van annál, hogy a saját ürülékét pálcika nélküli jégkrémnek nézze, de nem izgatott annyira, hogy kinyissam a szám a dologgal kapcsolatban. Azonban egyre pofátlanabbnak tartom a baloldal vergődését, ezért úgy érzem nem hallgathatok tovább. Most megteszem azt, amit a Miskolci Herman Ottó Gimnázium kapcsán nem tettem meg annak idején. Mikor előjött az egész mizéria gondoltam, hogy nézd csak az a libsi koszfészek, aztán leesett az állam, hogy egy kisebb országnyi ember állt az elit „versenyiskola” mellé, ami legtöbb versenyeredményét sport, illetve marxista filozófia terén szerezte...

h
17
ápr

Csak egy ötlet, de hátha van benne igazság…

Olvasom „kedvenc hírportálom szokásosan magasröptű commentjeit” és jót derülök azon, hogyan birkázzák le az ellenség szavazóit azok, akik éppen olyan birkamódon állnak ki saját fajtájuk butaságai mellett. Vannak egészen ügyes gondolatok is a sok alja-proli hőzöngés mellett, de igazából egy lehetőséget kifelejtenek, és ez lenne az én – esetleg végiggondolandó – ötletem, hátha van benne igazság.

Igaz, hogy Orbán Viktor valaha Soros-ösztöndíjasként tanult külföldön. Az is igaz, hogy már-már elválaszthatatlan barátság fűzte Simicskához, aki ebből a barátságból rengeteg hasznot húzott. Egyik haszon például az lehet, hogy – bár pénze több van, mint esze, tehát nem a tanulás vonalán, de – pénzügyileg kapcsolatba kerülhetett Sorossal.

h
17
ápr

Pusztulásra érett ország

Rendkívül keserves olvasni a híreket és levonni a szomorú következtetést: Magyarország megszűnt.

Úgy tűnünk el rövidesen a süllyesztőben, mint valaha élt és kultúrájában nemes népek sokasága – mert ők is, mi is feladtak/feladtunk mindent az igazságból.

Az eddigi évek minden rossz jelensége, a jó és tiszta dolgok elleni aljas támadások most már nyílt sisakkal és a megtévesztett emberek támogatásával rombolják le mindazt, amit ezer esztendőn át magyarnak, szentnek és dicsőnek neveztek, éltek meg eleink.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Itthon csatornájára